Всі категорії
Додати товар

Трав'яна фарба на основі хни мідна 50g

225 грн
Опис

Трав'яна фарба леді Хенна мідна-100% натуральна фарба на основі кращої раджастанської хни з додаванням амли, мильного горіха і шикакая, з лікувальним ефектом. Фарбує волосся в розкішний мідний колір, надаючи їм блиск і сяйво і підтримуючи їх здоров'я.

Хна підсилює структуру волосся, живлячи їх зсередини, і збільшує їх густоту. Прекрасно доглядає за сухим і стоншеним волоссям.

Амла надає потужний регенеруючий вплив на клітини шкіри і волосся, стимулюючи їх зростання і запобігаючи випадання і передчасну сивину.

Мильний горіх робить волосся гладкими і слухняними, пом'якшує і насичує вологою.

Оздоровлює шкіру голови, усуває лупу, лущення і свербіж.

Шикакай нормалізує мікроциркуляцію, розслабляє і охолоджує, надає волоссю помітну і довговічну шовковистість.

Активні компоненти:
Хна (lawsonia inermis) — має виражену лікувальну дію на волосся, живить і зволожує від коренів до кінчиків, покращує мікроциркуляцію, пом'якшує, полегшуючи розчісування, надає волоссю товщину, об'єм і красивий блиск, зберігає колір, приємно охолоджує голову, знімає втому.

Амла (emblica officinalis) — відновлює пошкоджене волосся, попереджає випадання волосся і сивину, покращує кровообіг, регенерує клітинний обмін і стимулює ріст волосся, зміцнює коріння і цибулини, повертає волоссю силу, пружність і блиск, усуває лупу, знімає роздратування і запалення, дає антисептичний захист.

Мильний горіх — sapindus mukorossi) - очищає шкіру і волосся, не знежирюючи їх, робить волосся м'яким, пухнастим і слухняним, запобігає сплутування, діючи як бальзам, знімає запалення, надає охолоджуючий ефект, дає додатковий обсяг.

Шикакай — acacia concinna) - м'яко очищає волосся, не порушуючи природного захисту, регулює діяльність сальних залоз, видаляє надлишки жиру, лупа, запалення, живить волосся, сприяючи їх росту, кондиціонує, пом'якшуючи і запобігаючи сплутування.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize