Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Індійська хна з комплексом лікувальних трав chandi, 20г

59 грн
Опис

Лікувальна індійська фарба Chandi, до складу якої входить натуральна очищенна хна вищого гатунку та лікувальні трави, не тільки подарує вашому волоссю насичений натуральний колір,але і надасть лікувальну дію. Фарба не пересушує волосся і шкіру голови, запобігаючи тим самим появу лупи.
Регулярне використання фарби поліпшить стан вашого волосся в цілому, вони придбають здоровий вигляд і блиск, а також почнуть швидше рости і менше випадати.Таким чином за одну процедуру ви і пофарбуєте, і підлікуєте ваше волосся. Фарби вистачає на кілька фарбувань в залежності від довжини волосся.
Однієї упаковки вистачає, в середньому, на 3 - 5 фарбування (для волосся середньої довжини).
Ідеальний варіант для алергіків, вагітних та для жінок, які годують груддю. ​​​​​
Час фарбування: від 2 до 4 годин.
Лікувальна серія серед відтінків має м'які природні кольори. Світло-коричневий один з таких, цей відтінок виглядає на волосся як шоколад.
Рекомендована при невеликій кількості сивини. ​​​​​​
У комплекті з фарбою йде інструкція із правильним застосуванням/запарюванням і пара рукавичок. Зверніть увагу, що там є декілька способів розвести фарбу!

Склад: індійська хна вищого гатунку, амла, екліпта алба, азадирахта індійська, центелла азіатська, терміналія чебула, терміналія беліріка, жатропха куркас, акація конціна.
Вага: 20г

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize