Всі категорії
Додати товар

Ботокс для волосся love potion 50 мл

200 грн
Опис

Love Love Potion Tox Brunette 50 мл Класичний ботокс для салонного відновлення всіх типів волосся. Продукт інтенсивно живити волосся, надає блиск і реконструює пошкодження структури за одне застосування. Підходить для тонких, неслухняних, ламкого, ослабленого, сухих, пухнастих, пористих, тьмяного, зневоднених і неживих локонів. Ефект гладкості, слухняності і блиску волосся після процедури триває до 3-х місяців, що перевищує термін шкарпетки більшості альтернативних складів. Велика кількість масел у складі чудово впливає на стан волосся. Крім того, після процедури не залишається жирності та обтяження. Навпаки, локони стають легкими та м'якими.

Переваги:

1. Швидкий ефект, який буде помітний вже після першого застосування. При цьому результат використання засобу ви зможете спостерігати на волоссі до 3 місяців.

2. LOVE POTION не викликає роздратування та почервоніння на шкірі.

3. Універсальність. Ботокс підходить для всіх типів волосся і може використовуватися на фарбованих та знебарвлених пасмах.

4. Натуральний склад. Виробники збагатили склад продукції, додавши в якості активних компонентів рідкісні олії (арганова, миррова, маної). Вони проникають глибоко в структуру волосся. Живлять і насичують їх корисними мікроелементами. В результаті локони стають гладкими, сильними та блискучими. Дія: · Регенерація, наповнення та зміцнення структури; · Розгладжування легкої хвилі, усунення пухнастості та пористості; Ущільнення загальної маси волосся і запечатування січених кінців.

· Глибоке харчування та збереження вологи всередині структури;

· Глянсовий блиск, гладкість, м'якість і шовковистість;

· Захист волосся від подальших впливів;

· Підвищення витривалості, міцності та еластичності.

Інструкція:

1. Вимийте волосся шампунем глибокої очистки 2-3 рази
2. Висушіть волосся феном на 50-80%
3. Розділіть волосся на сектори. Далі нанесіть ботокс Love Potion ретельно і рівномірно розподіливши по всій довжині, приберіть надлишки гребінцем з частими зубчиками. Відступайте від коріння 1 см
4. Залишіть діяти на 20-30 хвилин
5. Трохи ополоснути волосся водою. Змити маску на 30-40% (5-7 секунд під проточною водою) 6. Висушити феном на 100 % 7. Почати випрямлення праскою по 7-10 проходжень Пошкоджене волосся: 180-190 С Нормальні: 200-210 З Дуже кучеряві або натуральні: 220 З 8. Дайте волоссю охолонути 5 хвилин. Після цього змиваємо теплою водою з маскою або кондіціонером. Витримка 5-7 хвилин. 9. Ретельно змити проточною водою та висушити волосся на 100% 10. Зробіти укладання будь-яким зручним способом. Всім красивого волосся!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 150мл
  • 250мл
Об'єм:
50 мл

Схожі товари