Всі категорії
Додати товар

Кератин для волосся 1ka steel shield 1000 мл

2814 грн
Опис

(перед замовленням уточнюйте наявність)

Бразильська компанія 1KA Professional виробила один із найпотужніших складів — Steel Shield. Цей кератин застосовується для жорсткого та щільного волосся з тугім завитком, яке потрібно випрямити без функції відновлення.
У складі немає поживних компонентів, його головне завдання — приборкати неслухняні кучері. Тому не рекомендується використовувати його для ослабленого, сухого та освітленого волосся. Оскільки перед будь-якою процедурою випрямлення волосся використовується шампунь глибокого очищення, рекомендуємо для вашої зручності набір 1KA Steel Shield, що складається із шампуню та кератинового складу.
Кератин 1KA Steel Shield підходить для: натурального, етнічного, жорсткого, щільного, важкого, сильно кучерявого, здорового волосся.
Переваги складу:
- Сильний ступінь випрямлення;
- Немає формальдегіду в складі;
- Комфортний у роботі ненав'язливий аромат;
- Ідеальний результат на 6 місяців;
- Має накопичувальний ефект;
- Не заборонено вагітним і тим, хто годує;
- Мити та зав'язувати волосся можна відразу після процедури.
З особливостей важливо зазначити густу консистенцію засобу, тому рекомендується витримувати склад на волоссі 20-30 хвилин для кращого вбирання (залежно від щільності та кучерявості волосся).А також не вичісувати надлишки за допомогою тонкого гребінця. Це може призвести до нерівномірного розподілу складу.
З кератином 1KA Steel Shield майстер зможе здійснити мрію клієнта про рівне, блискуче і слухняне волосся, навіть якщо волосся має високий ступінь жорсткості та дуже тугий завиток.
Об'єм 1000 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
1 л

Схожі товари