Всі категорії
Додати товар

Філер для волосся від lador

60 грн
Опис

ЦІНА ВКАЗАНА ЗА 2 ПЛЯШЕЧКИ

Філер Lador Perfect Hair filler кератиновий відновлюючий, 13мл
Філер захищає від впливу зовнішніх факторів і щоденних ушкоджень. засіб чудово підходить пористиму волоссю, адже його інгредієнти вирівнюють їх. Завдяки кератину локони розгладжуються і стають більш шовковистим. Кераміди захищають волосся, зменшують шкоду від впливу фарби, а також забезпечують легке розчісування. У складі також є колаген, який відновлює шкіру голови і захищає волосся від випадіння. А протеїни шовку живлять і зволожують.
Спосіб застосування: вміст ампули La'dor Perfect Hair Filler змішати з холодною водою в пропорції 1: 1. Використовувати тільки керамічну ємність. Перемішуємо до отримання густої, однорідної маси. Нанести на на підсушені рушником волосся по всій довжині. Одягти целофанову шапочку і прогріти голову феном (або використовувати термошапку) протягом 5 хвилин. Тримати на голові від 20 до 60 хвилин. Потім засіб потрібно змити теплою проточною водою.
Склад: Alcohol, Propylene Glycol, Cetrimonium Chloride, Benzyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Raspberry Ketone, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Silk, Ceramide NP, PEG-12 Dimethicone, Glycerin, Octyldodeceth-20, Octyldodeceth-16, Glyoxyloyl, Carbocysteine, Glyoxyloyl keratin amino acids, Butylene Glycol, Phyllanthus Emblica Extract, Polyquaternium-92, Citric Acid, Fragrance.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
15 мл
Продавець
suspiriashop
суспирия
Супер-продавець
Київ
78% виконаних замовлень
Була

Ще продаю

Схожі товари