Всі категорії
Додати товар

Рідкі кристали для волосся

250 грн
Опис

Рідкі кристали для волосся
«Свердувальні кристали» від Ivolga organics виконують відразу кілька функцій: відновлюють посічені кінчики, полегшують розчісування, забезпечують термозахист, оберігають волосся від пошкоджень під час випрямлення праскою, завивки або фарбування, а також доглядають за волоссям по всій довжині за допомогою натуральних олій, кератину, вітамінів і рослинних екстрактів. Висока ефективність засобу ґрунтується на покритті волосся мембранною плівкою (ламінування волосся), яка створює надійний захист і зміцнює локони. Отже, волосся стає м'яким на дотик, а також набуває блиск і сяйво.
Засіб глибоко проникає в структуру кожної волосини, відновлюючи його, "склеює" лусочки, що запобігає посіченим пошкодженим кінчикам Волосся наповнюється життєвою енергією і має здоровий і блискучий вигляд. Миттєвий ефект. Підходить для зняття зайвої пухнастості та легкого випрямлення кучерявого та неслухняного волосся.
Кристали чинять поживну дію на волосся й збагачують його корисними речовинами, які так само сприяють запобіганню посіченості кінчиків, дарують волоссю гладкість і ніжність шовку, а також відновлюють його структуру.
Склад: олія жожоба, олія насіння льону, олія солодкого мигдалю, екстракт кропиви та хмелю, вітамін Е, вітамін А, кератин, полімери, ефірні олії іланг-ілангу, червоного апельсина, лимона (або очеретії)
Цена: 250 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
50 мл
Продавець
ivolg...
IvolgaOrganics
Супер-продавець
Дніпро
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари