Всі категорії
Додати товар

Набір відновлення волосся lanza

1350 грн
Опис

LANZA Ultimate Treatment - Кератинове Протезування і Лікування волосся - Розпивши Замовлення всієї продукції роблю в Америці ( НЕ!! з наших інтернет магазинів).
♻️Маю великий досвід застосування всієї продукції LANZA, своїм клієнтам завжди готова допомогти та проконсультувати. LANZA — це косметика, яка дійсно лікує волосся. Технологічні знахідки Lanza спрямовані на вирішення терапевтичних завдань лікування волосся, а не на косметичне позбавлення від симптомів.
🪽Система кератинового протезування Lanza Ultimate Treatment: LANZA використовує гідролізований кератин амінокислот, ідентичний амінокислотам, які містяться в людській волосині і є будівельними елементами для здорових, сильних волосся. Пошкоджене волосся втрачає життєво важливі білки і стають слабкими, тьмяними і млявими. Щоб відновити волосся необхідно привнести всі амінокислоти для відновлення балансу. LANZA успішно робить це за допомогою унікальної системи кератинового відновлення. Система поєднує в собі відновлюють інгредієнти і білок кератин, підданого процесів гідролізаціі, виробляють відновлення внутрішньої структури волосся. Компоненти працюють синергетично для забезпечення неперевершеної зцілення. Розпивши (від 3 і більше процедур в залежності від довжини): Комплекс Кератинового відновлення - протезування Lanza Ultimate Treatment = 1000 грн: це: - крок 1 і шаг2 : хилатирующий шампунь (50 мл) + керат.маска-носій (50 мл)= крок 2-а: бустери: ( об’єм - зволоження -укріплення ) по 10 мл - крок 3: фіксуючий(завершальний ) спрей-сироватка = 10 мл або засіб для запаювання кутикули JOICO CUTICLE SEALER

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Другой
Продавець
yulia...
VOLOSSYA store
Супер-продавець
Житомир
82% виконаних замовлень
Була

Ще продаю

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?