Всі категорії
Додати товар

Набір для кератину boom cosmetics organoplastia premium: шампунь 500 мл + кератин 500 мл

2210 грн
Опис

(перед замовленням уточнюйте наявність)

У складі набору:
1. Технічний шампунь Boom Cosmetics Universal Shampoo для глибокого очищення волосся 500 мл;
2. Кератин Boom Cosmetics Organoplastia Premium для випрямлення волосся 500 мл.

Шампунь глибокого очищення Boom Cosmetics Universal Shampoo розроблений виробником як засіб для глибокого очищення волосся. Наявність лужного середовища та поверхнево активних речовин у складі дають змогу йому максимально розкривати лусочки локонів і усувати забруднення в повному обсязі. Позбавляє волосся мінеральних відкладень, олій, воску, хлорину. Шампунь використовується як підготовчий засіб перед проведенням процедури кератинування, ботоксу та нанопластики.
Підходить для всіх типів волосся, добре піниться й має правильну очисну дію.
комплекс олій мирри, моноі й аргани, що входить до складу шампуню, насичує волосся зсередини, надає йому здорового блиску.
Кератин BOOM Cosmetics Organoplastia Premium для випрямлення волосся — кератин для салонної процедури випрямлення волосся всіх типів, зокрема локонів із 3-4 ступеням пошкодження.
Формула кератину BOOM Organoplastia Premium складається з якісних компонентів, які відновлюють пошкоджені клітини кутикули, а aмінокислоти в складі вбудовуються в структуру, випрямляючи та зміцнюючи її.
Показання до застосування засобу:
- пошкоджене, сухе, ламке волосся;
- освітлене, фарбоване волосся;
- волосся із середньою і сильною хвилею;
- неслухняне, пухнасте волосся;
— тонке волосся слов'янського типу.
BOOM Cosmetics Organoplastia Premium — оптимальне рішення для власниць проблемного волосся. Результат від процедури потішить клієнта відразу після першого застосування і збережеться на термін до 6 місяців. Волосся стане гладким, м'яким, податливим і блискучим. Ущільниться структура волосся, зникнуть посічені кінці та сухість.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл