Всі категорії
Додати товар

Soika, експрес-еліксир для волосся "дзеркальна вода", реконструкція та зволоження, 200мл

140 грн -15% 120 грн
Опис

Soika, Експрес-еліксир для волосся "Дзеркальна вода", Реконструкція та зволоження, 200мл

Ультрасяюче волосся з ефектом ламінування за 10 секунд від SOIKA!

Продукт призначений для догляду за фарбованим та натуральним волоссям. Компоненти засобу відновлюють, зволожують та живлять волосся, надають йому діамантовий блиск. Еліксир миттєво потрапляє та вбудовується в структуру волосся, створюючи безумовну гладкість та сяяння без їх обтяження. Засіб містить унікальну композицію інгредієнтів, які є функціональними для волосся.

Hydrolyzed keratin – відновлює структуру волосся, захищає від впливу навколишнього середовища та надає пружності та еластичності.

Hydrolyzed Silk – регенерує послаблене та пошкоджене волосся, утримує вологу на поверхні, надає волоссю блиску, еластичності та відчуття шовковистості.

Chitosan PCA – зволожує, кондиціонує та захищає волосся, надає блиску та зберігає колір волосся.

Рекомендації щодо застосування

Перед використанням добре збовтайте флакон. Нанесіть на всю довжину чистого вологого волосся, оминаючи прикореневу зону та шкіру голови, ніжно помасажуйте, щоб засіб увібрався. Змийте за 10 секунд. Для середньої довжини волосся використовуйте 1 дозу (20 мл). Рекомендовано використовувати 1-2 рази на тиждень.

Склад

Propylene Glycol, Water/Aqua, Alcohol Denat, Myristyl Alcohol, Propanediol, Dicaprylyl Carbonate, Cetrimonium Chloride, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrolyzed Silk, Hydrolyzed Keratin, Chitosan PCA, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Fragrance/Parfum.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • 200мл
Продавець
tanya265
Косметика
Супер-продавець
Кривий Ріг
89% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?