Всі категорії
Додати товар

Daeng gi meo ri vitalizing treatment інтенсивний відновлюючий кондиціонер

630 грн
Опис

Відновлюючий кондиціонер Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Treatment призначений для комплексного догляду за волоссям. Застосування цього косметичного засобу може носити як профілактичний, так і терапевтичний характер.

Він запобігає випадінню, зміцнюючи коріння і цибулини, що благотворно позначається на загальному стані локонів. Натуральні рослинні екстракти зволожують, тонізують і насичують шкіру голови та волосся вітамінами, мінералами і мікроелементами, які впливають на стрижень волосся, покращуючи його структуру і надійно захищаючи від агресивних факторів: ультрафіолетового випромінювання, стресових ситуацій і перепадів температур.

М'які есенції підтримують оптимальний гідроліпідний баланс волосся завдяки здатності утримувати вологу в клітинах, активізують їх функцію регенерації. Тому волосся швидше відновлюються і набувають здоровий блиск.

Активні інгредієнти:

Хризантема Корейський женьшень Ремания клейка Листя туї східної, Екстракт полину Екстракт плодів корейської гледичии звичайної Екстракт кореня білої шовковиці Жгун-корінь Настій лепехи болотного Uturn-комплекс Кератинові протеїни

Спосіб застосування:
Після застосування шампуню нанесіть кондиціонер на волосся і розподіліть по всій довжині волосся, виключаючи шкіру голови і коріння. Масажуйте волосся, добре втираючи кондиціонер. Залишити на 2-3 хв, після цього смойть водою. При попадання в очі промийте водою.

500мл

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл