Всі категорії
Додати товар

❣️кондиціонер для волосся з мінералами мертвого моря та олією обліпихи h&b

370 грн
Опис

❣️Кондиціонер для волосся з мінералами Мертвого моря та олією обліпихи H&B
📍Волосся є одним із найвизначніших елементів нашого зовнішнього вигляду та потребує постійного догляду. Крім того, сонце, вітер, сухість, надмірне використання, хімічні речовини під час фарбування, стрес і дисбаланс погіршують якість і зовнішній вигляд волосся, яке стає тоншим, сухим, ламким і січеться
📍Для вирішення цих проблем створено високоякісний кондиціонер, один із найкращих. Кондиціонер знижує статичну електрику, допомагає укласти волосся і розплутати вузли.
📍Пор регулярному використанні надає волоссю зовнішній шар захисту від різних пошкоджень. Кондиціонер доповнює шампунь і підходить для всіх типів волосся та фарбованого волосся. Чудово підходить для дітей.
📍Кондиціонер збагачений олією виноградних кісточок, екстрактом обліпихи, олією жожоба, алое вера для заспокоєння шкіри голови, провітаміном В5, вітаміном Е та мінералами Мертвого моря для здорового, блискучого, м’якого, сяючого волосся.
📍Має чудовий аромат.
📍Спосіб застосування: після миття голови відіжміть зайву воду з волосся, масажними рухами нанесіть кондиціонер, не торкаючись шкіри голови.
📍Об‘єм: 780 ml
📍Країна виробництва: Ізраїль

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?