Всі категорії
Додати товар

Термозахисний відновлюючий незмивний кондиціонер з олією моної та кокосовим молочком...

695 грн
Опис

✅Широкий вибір оригінальної косметики, догляду та аксесуарів, дивись мої оголошення

Ідеально підходить для хімічно обробленого, сухого, кучерявого або пошкодженого навколишнім середовищем волосся, цей праймер 3-в-1, засіб для приборкання сплутувань і термозахист є найкращим рішенням для укладки. Глибоко кондиціонуюча процедура наповнена олією моної, природно отриманою з квітів таїтянської гарденії, яка проникає у ваше волосся, розгладжує неслухняне кучеряве волосся та допомагає загоїти пошкодження. Він також містить кокосове молоко, щоб відновити втрачену вологу, оскільки це посилює блиск, силу та м’якість вашого волосся, не обтяжуючи його.

Плайя Термозахисний незмивний кондиціонер з олією моної та кокосовим молочком має ультралегку текстуру, яка глибоко кондиціонує та допомагає відновити та зволожити пошкоджене й сухе волосся, при цьому не обтяжуючи його. Незмивний догляд був спеціально розроблений для фарбованого, сухого і пошкодженого волосся. У разі використання фена або праски під час укладання волосся, незмивний кондиціонер захистить його від шкідливого впливу високих температур.

При нанесенні засобу на вологе волосся розчісування стає значно легшим, а олія таїтянської гарденії, проникаючи в стрижень волосини, надає волоссю гарного зовнішнього вигляду і життєвих сил. Кокосове молочко забезпечує волоссю глибоке кондиціонування та живлення, а також надає йому м'якості, еластичності та блиску. Як додаткові переваги застосування, незмивний кондиціонер розплутує неслухняні локони та герметизує кутикулу, утримуючи вологу, а також відновлює блиск волосся і зменшує появу небажаних завитків.

Олія моної — це традиційна таїтянська олія, що має божественний квітковий аромат, яку отримують наполяганням квітів тіаре в кокосовій олії. Олія відмінно відновлює сухе, фарбоване і пошкоджене волосся, доглядає за посіченими кінчиками, полегшує розчісування волосся, повертаючи йому блиск і життєві сили. Володіє хорошими зволожувальними властивостями та запобігає появі лупи. Засіб можна наносити як на вологе, так і на сухе волосся та підходить для прямого, кучерявого і хвилястого волосся всіх типів.

Плайя Термозахисний незмивний кондиціонер з олією моної та кокосовим молочком не містить таких шкідливих інгредієнтів, як: глютен, сульфати, парабени, силікони та фталати. Є веганським продуктом. Не тестується на тваринах. Активна формула засобу складається з натуральних рослинних інгредієнтів, які були відібрані вручну. Пакування товару частково або повністю зроблена з переробленої сировини або придатна для подальшого перероблення. Зроблено з любов'ю в Каліфорнії, США.

ПЕРЕВАГИ ЗАСТОСУВАННЯ
Зручна форма нанесення у вигляді спрею
Відновлює сухе та пошкоджене волосся
Виключає появу небажаних завитків
Має термозахисні властивості
Глибоко живить волосся
Зберігає у волоссі вологу
Захищає волосся від агресивного впливу навколишнього середовища
Надає волоссю додатковий блиск
Робить волосся неймовірно м'яким і еластичним
Має чарівний тропічний аромат

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
marija888
marija888
Супер-продавець
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари