Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Річ, яку ви шукаєте, була продана або видалена користувачем. Подивіться інші речі з цієї категорії.

Відновлюючий шампунь або кондиціонер з олією аргани для живлення волосся chi argan oil

650 грн
Опис

набір 340+340мл. - 1200грн.
окремо 340мл. - 650грн.
739+739мл. - 1980грн. ,
окремо 739мл. 1050грн.

🌞Відновлювальний шампунь «Argan Oil Plus Moringa Oil» поєднує в собі цілющі екзотичні олії, цінні вітаміни, зміцнювальні протеїни і антиоксиданти. Волосся стає ідеально чистимо, пишним, блискучим та зволоженим.

Сухі, тьмяні і пошкоджені пасма оздоровлюються і набувають живого, приємного, бездоганного вигляду. Шампунь CHI омолоджує не тільки волосся, але і шкіру голови, оптимально зволожує її.
Його унікальна природна формула м'яка яко діє на пасма, дбайливо змиває забруднення, активно зміцнює структуру волосся і помітно покращує його зовнішній вигляд.
Шампунь містить дорогоцінні олії арганії і моринги, екстракт лимона, ананаса і винограду, а також рідкий шовк. Такий різноманітний склад «обіцяє» волоссю природний блиск, оптимальну зволоженість, дивовижну гладенькість, шовковистість і чистоту.

🌞 Тьмяне, сплутане, непривабливе волосся? Ситуацію легко виправить цей чудовий відновлювальний кондиціонер «Арганова олія» американського бренду CHI.
Він щедро зволожує, живити цінними поживними речовинами, пом'якшує і омолоджує сухі, тьмяні, пошкоджені пасма.
Цей засіб є джерелом цілющої вологи і життєвої енергії для вашого волосся. Кондиціонер насичує пасма необхідними для їх здорового стану вітамінами і мікроелементами, запобігаючи їх заплутуванню.
Волосся стає блискучим, м'яким яким, дуже гладеньким і слухняним.

Арганова олія зміцнить волосся, сповільнить старіння шкіри голови, захистить волосся від зовнішніх факторів і зробить його слухняним та шовковистим.

Олійка моринги чудово живити волосся, насичує його цінними вітамінами і відновлює.

Рідкий шовк чудово розгладжує пасма, не допускаючи їх зневоднення і посіченості.

Цей живильний відновлювальний кондиціонер підвищує міцність вашого волосся, захищає його від пошкоджень під час перебування на сонці та термоукладання .

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Коричневий
Розмір:
  • Другой
Тип волосся:
Пошкоджене волосся

Схожі товари