Всі категорії
Додати товар

Розгладжуючий кондиціонер для неслухняного волосся alfaparf milano semi di lino...

630 грн
Опис

200мл. - 630грн.
1000мл. - 1050грн.

КОНДИЦІОНЕР ДЛЯ НЕСЛУХНЯНОГО ВОЛОССЯ, ЩО РОЗГЛАДЖУЄ ALFAPARF MILANO SEMI DI LINO SMOOTHING CONDITIONER

Змивний кондиціонер, що розгладжує, дисциплінує важко укладене, неслухняне волосся, надає волоссю м'якість і розгладжує кутикулу волосся, запобігаючи пухнасті. Полегшує розчісування волосся.

У складі кондиціонера:

комплекс Urban Defense Pro з макромолекулами цукру для захисту волосся від шкідливого впливу навколишнього середовища – забруднень та важких металів;

комплекс Shine Fix з екстрактом насіння льону для тривалого блиску волосся від коріння до кінчиків протягом 24 годин;

комплекс Color Fix з UV-фільтром та антиоксидантами для насиченості кольору волосся, яка зберігається навіть після 9 разів миття голови; комплекс Climate-proof – активний компонент, який зберігає оптимальний рівень зволоженості волосся та захищає його від змін погодних умов, таких як перепади температури та рівня вологості повітря.

FRIZZ DEFEAT PROTEIN – протеїн рослинного походження, що розгладжує волосся, який діє як щит для волосся. Він захищає і відновлює неслухняне волосся, надаючи їм м'якість і полегшуючи розчісування.

Веганська формула: продукція лінії Semi di Lino SMOOTH не містить інгредієнтів тваринного походження та їх похідних.

Аромат продукції всієї лінії SEMI DI LINO SMOOTH, наповнений квітковими нотками, отриманий природним шляхом. Не містить сульфатів, парабенів, парафіну та мінеральних масел.

Спосіб застосування: Нанести невелику кількість кондиціонера на підсушене рушником волосся, рівномірно розподіливши гребінцем з рідкими зубцями (гребенем) по всій довжині волосся. Залишити на 1-3 хвилини.

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
  • Сріблястий