Всі категорії
Додати товар

Daeng gi meo ri professional honey therapy treatment кондиціонер медовий для волосся

630 грн -4% 610 грн
Опис

Кондиціонер медовий для волосся Daeng Gi Meo Ri Professional Honey Therapy Treatment створений на основі стародавніх східних рецептів і комплексу цілющих трав і маточного бджолиного молока.
У складі кондиціонера корисні поживні олії, які насичують волосся активними компонентами.
Відновлює структуру, глибоко зволожує, розгладжує лусочки, робить волосся шовковистим і полегшує розчісування.
Має зміцнюючу дію і допомагає швидко відновити пошкоджене волосся. Засіб відмінно підійде для волосся, яке часто піддається термічному впливу і фарбуванню.

Основні діючі компоненти:

Маточне бджолине молочко - відновлює цілісність структури волосини, полегшує розчісування і процес створення укладки, роблячи волосся більш слухняним.
Олія авокадо - інтенсивно зволожує, підвищує еластичність і відновлює захисний бар'єр волоса. Містить велику кількість жирів, вітамінів, мікроелементів і лецитин. Зміцнює і відновлює ліпідну оболонку, перешкоджає ламкості волосся.
Лактобактерії забезпечують живлення нормальній флорі, що заселяє шкіру голови, і забезпечують витіснення патогенних мікроорганізмів, які нерідко є причиною лупи, випадіння або ламкості волосся.
Протеїни шовку чинять зволожувальну і зміцнювальну дію, надають волоссю блиску, підвищують еластичність і щільність, запобігають процесам в'янення.
Кераміди наповнюють пасма життєвою силою і роблять їх міцнішими, відновлюють пошкоджені ділянки, надають волоссю блиск і шовковистість.
Кератин - основний структурний компонент волосини, покращує структуру, позбавляє сухості. Це хімічно зруйновані до дрібніших розмірів і водорозчинної форми молекули натурального кератину. Ці речовини легко проникають у структуру волосся і шкіри та надають дуже ефективний кондиціонуючий вплив.

Спосіб застосування: нанесіть на чисте вологе волосся, залиште на 5-10 хвилин і змийте водою.

500мл

Наявніть шампуню і маски цієї серії уточнюйте!

Повернення не передбачене.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Чорний
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?