Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Протеїновий кондиціонер для волосся esthetic house cp-1

425 грн
Опис

Протеїновий кондиціонер для волосся Esthetic House CP-1 Bright Complex Intense Nourishing Conditioner, 500мл
Кондиціонер, що інтенсивно живить, для волосся не тільки дає потужний видимий результат відразу після використання, але і працює зсередини, покращуючи структуру волосся: заповнює пошкоджені ділянки і розгладжує кератинові лусочки.
Засіб підходить для волосся будь-якого типу, допомагає запобігти появі проблем і відновити пошкоджене фарбуванням або хімічною завивкою волосся.
Діє відразу у двох напрямках: дає моментальний видимий результат та відновлює структуру кожної волоски зсередини на клітинному рівні.
Продукт можна застосовувати після кожного миття голови, навіть щодня: кондиціонер не обтяжує та не жирніє волосся. Ефект «скасування» кондиціонер не має: якщо ви припините його використання, волосся не втратить здорового вигляду і накопиченого ефекту.
Результат регулярного використання: еластичні, м'які, блискучі і гладкі волосся, що виглядають по-справжньому здоровим; відсутність сухості та ламкості, надійний захист від негативної дії зовнішніх факторів та високої температури при укладанні.
Протеїни миттєво відновлюють мляве волосся, повертаючи їм блиск, шовковистість і еластичність, «реанімують» посічені кінчики. Колаген підвищує пружність та щільність волосся, підтримує оптимальний рівень зволоженості, відновлює пошкоджені ділянки, надає волоссю природного блиску. Інші інгредієнти у складі: екстракт лакричника (усуває сухість голови, бореться з лупою), протеїни шовку (надає блиск, зволожує), кокосова олія (зволожує, живить та захищає) та ін.
Невелику кількість кондиціонера нанесіть на вологе, підсушене рушником волосся. Залишіть на 1-2 хвилини, змийте теплою водою. Підходить для щоденного використання.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл