Всі категорії
Додати товар

K-time argan shampoo поживний шампунь з аргановою олією.

65 грн
Опис

K-time Argan Shampoo.
Поживний шампунь з аргановою олією.

Цей продукт доступний у розпиві.
50 мл — 65 гривень.
100 мл — 110 гривень.
150 мл — 160 гривень.
Термін придатності до 2025 року.

Поживний шампунь з аргановою олією на всі пори року підсилює природний блиск волосся й особливо підходить для ламкого та тьмяного волосся, оскільки надає йому зволоження та стійкість. Завдяки чистоті арганової олії шампунь очищає волосся, не обважнюючи його, роблячи його м'яким і шовковистим. Заспокійливі та захисні властивості арганової олії сприяють боротьбі зі зморшками, зберігаючи глибину волосся.

Наносячи його на вологе волосся і масажуючи його для отримання приємної піни, поживний шампунь з аргановою олією проникає глибоко, відновлюючи волокна волосся. Щоб посилити пом'якшувальні, відновлювальні та поживні властивості арганової олії, його рекомендується використовувати разом із поживною аргановою маскою з аргановою олією.

Олія аргани зміцнює й захищає волокна Захисна плівка усуває завивання й полегшує розплутування. Вітамін Е має сильну антиоксидантну й антивікову дію.

Переваги:
ретельно очищає, не обважнюючи волосся, освітлює й живить волосся Пом'якшує волосся, роблячи його шовковистим і насиченим.

Оплата на карту Приват банка.
Пересилання Новою поштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари