Всі категорії
Додати товар

Кондиціонер для фарбованого волосся з захистом від уф-променів gkhair juvexin color...

790 грн
Опис

Жінка мінлива, як сама природа, і любить змінювати образи залежно від настрою чи життєвих обставин. Розлучення - перефарбуємося, весілля - зробимо ламінування, свято - зав’ємо пишні локони, відпустка - пострижемося і знову перефарбуємося. Фахівці компанії GKhair знають, як важлива для жінок зміна образу, тому вони створили лінію для догляду за волоссям, за допомогою якої можна сміливо експериментувати й не турбуватися про стан волосся.

Завдяки інноваційному комплексу Juvexin, що складається з білків і пептидів, усі природні властивості волосся помітно покращуються. Кокосова олія живить пасма та зберігає їх відтінок. При щоденному використанні засобу зберігається природна структура кучерів, а їх колір залишається таким же яскравим.

Кондиціонер для фарбованого волосся GKhair Juvexin Color Protection Conditioner захистить від впливу шкідливих ультрафіолетових променів кожну волосину, забезпечить необхідну кількість вологи і збереже інтенсивність кольору. Ваше кучері буде легко розчісуватися й радуватимуть вас блиском і пишністю. Залишайтеся собою та будьте різною!

Спосіб застосування: після нанесення шампуню для захисту кольору Color Protection Shampoo добре промийте волосся. Нанесіть достатню кількість кондиціонеру, розподіляючи його по довжині кожної прядки. Залиште на дві-три хвилини. Ретельно вимийте волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
nastyatulba
Mami_kidsstore
Супер-продавець
Кривий Ріг
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари