Всі категорії
Додати товар

Кондиціонер для волосся з олією оливи.

114 грн -11% 102 грн
Опис

Стан — нове, Бренд — BIOAQUA (Біоавква)

Зволожувальний кондиціонер для волосся й екстрактом олії BIOAQUA Olive Conditioner Charming Natural Hair Extraction відновлює, зволожує й живить волосся від коренів до кінчиків. Кондиціонер перешкоджає появі лупи та зменшує випадання волосся; лікує посічені кінчики та надає волоссю сили та блиску.

Активний компонент.

Екстракт олії.

Властивості.

Зволоження та живлення. Олія в складі насичує волосся вологою, запобігає сухості локонів і шкіри голови, зменшує лупу та свербіж.

Відновлення посічених кінчиків. Кондиціонер буквально спаює посічені кінчики та відновлює ослаблене та ламке волосся. Надає еластичність і наповнює кожну волосину зсередини.

Пом'якшує, надає блиску. Вже після першого використання засобу волосся стане блискучим і слухняним, зменшиться випадання волосся; воно набуде шовковистості, а колір волосся стане здоровим.

Полегшує розчісування й чинить антистатичний ефект. Кондиціонер пом'якшує й розгладжує навіть грубе та тонке волосся, а також позбавляє від намагнічування волосся, завдяки чому розчісування буде легким і приємним.

Спосіб застосування: після миття голови, на вологе волосся на всій довжині та шкіру голови, нанесіть необхідну кількість кондиціонера та розподіліть масажними рухами, після чого змийте чистою проточною водою.

400 ml. терміни в нормі.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • 400мл
Продавець
bonprix_ua
bonprix_ua
79% виконаних замовлень
Був

Схожі товари