Всі категорії
Додати товар

Двофазний кондиціонер fortesse

120 грн
Опис

Спрей-кондиціонер Repair&Protect Fortesse Pro призначений для сухого та пошкодженого волосся, яке потребує живлення.

Двохфазний експрес-відновлюючий спрей Fortesse Pro містить ліпідно-протеїновий комплекс та кератин, які допомагають відновити волосся зсередини; бореться з ламкістю та сухістю волосся, забезпечує потовщення та сяяння волосся.

Містить олії мигдалю, аргани, оливи, протеїни пшениці, сої та гідролізований кератин, які забезпечують живлення та відновлюють волосся зсередини. Кератин заповнює протеїнову масу волосся, а комплекс олій поповнює втрати ліпідів у волоссі, роблячи його більш блискучим. Крім того, олія мигдалю захищає волосся від зневоднення та надає йому блиску, а арганова олія позитивно впливає на шкірний покрив голови, зволожуючи та живлячи його. Олія оливи зміцнює волосся, зволожує його та захищає від ультрафіолету, попереджуючи посічення кінчиків волосся.

Експрес-відновлюючий спрей Fortesse Pro є ефективним засобом для відновлення та живлення сухого та пошкодженого волосся. Він допоможе підтримувати здоров'я та красу ваших волосся, поповнюючи їх ліпіди та протеїни, забезпечуючи необхідний блиск.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
masuta
masuta
Івано-Франківськ
64% виконаних замовлень
Була

Схожі товари