Всі категорії
Додати товар

Кондиціонер для посилення блиску та кольору dphue gloss+

105 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

150 грн
Опис

Об'єм: 30 мл.

Новий герметичний глибокий кондиціонер від dpHUE. Міні-розмір (30 мл) ідеально підходить для подорожей або якщо ви хочете випробувати продукт, не вибираючи повний розмір. Кондиціонер dpHUE Gloss+ Sheer Conditioner — це безпігментована процедура для глибокого кондиціонування, яка підсилює яскравість кольору та блиск у всіх кольорах волосся — сприймайте це як сеанс блиску для волосся вдома. Він підсилює колір за допомогою зволожуючих інгредієнтів, які роблять волосся м’яким, блискучим і освітленим.

Gloss+ – це напівперманентна фарба для волосся на основі глибокого кондиціонера, яка працює шляхом фарбування зовнішньої частини волосся пігментом. Вони підсилюють колір за допомогою зволожуючих інгредієнтів, які роблять волосся м'яким, блискучим і сяючим, без клопоту змішування і без агресивного перекису або аміаку. Переваги глибокого кондиціювання роблять натуральне і фарбоване волосся м'яким і блискучим. Цей засіб 2-в-1, створений без аміаку та перекису, діє до десяти сеансів миття голови.

Ключові переваги:

Надає волоссю насичений колір та здоровий блиск.
Працює на натуральному або фарбованому волоссі
Забезпечує глибоке кондиціювання
Склад без перекису чи аміаку
Немає необхідності у змішуванні
Веганський, без парабенів, без сульфатів та без фталатів
Нанесіть на чисте вологе волосся. Залишіть на 3-20 хвилин залежно від бажаного ефекту. Ретельно промийте. Використовуйте при необхідності, коли вам потрібно підсилити колір і додати додатковий блиск.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
30 мл
Продавець
annabibikova
annabibikova
Супер-продавець
Софиевская Борщаговка
95% виконаних замовлень
Була

Схожі товари