Всі категорії
Додати товар

Шампунь+маска кондиціонер 177мл chi infra

740 грн
Опис

Очищувальний шампунь Infra Shampoo входить в революційну лінію Infra від американської лабораторії CHI, створену на основі ексклюзивної технології катіонного зволоження Cationic Hydrating Interlink, яка дозволяє гідролізованим протеїнам шовку швидше проникати в структуру волосся і чинити ефективну цілеспрямовану дію: інтенсивно відновлювати, зміцнювати і зволожувати нормальні або схильні до надмірної сухості локони, які часто піддаються згубній дії фарбувальних речовин і агресивних хімічних процедур.

Шампунь Infra Shampoo, створений з використанням рослинних компонентів, має надм'яку формулу, яка забезпечує максимально глибоке очищення. Завдяки протеїнам шовку засіб чудово зміцнює локони, роблячи їх набагато міцнішими і сильнішими, а також допомагає підтримати на нормальному рівні баланс вологи і вітамінів. Після застосування шампуню волосся наповнюється відчуттям чистоти і прохолоди, стає більш м'яким і гладким, набуває неперевершеного блиску.
При розробці ексклюзивної лінії Infra Treatment провідні майстри лабораторії CHI думали про те, як допомогти своїм клієнткам повернути локонам здоров'я, м'якість і слухняність. Саме з цією метою була випущена інноваційна маска для волосся на основі натурального шовку, покликана забезпечити першокласний догляд нормальним або пористим, пошкодженим і сухим пасмам, які піддаються частому фарбуванню та іншим хімічним процедурам.

Для створення засобу була використана революційна запатентована технологія Cationic Hydrating Interlink. Дана методика катіонного зволоження дозволяє амінокислотам гідролізованого шовку швидше проникати вглиб структури волосся, роблячи його набагато міцнішим, слухнянішим, м'якшим і еластичнішим. Протеїни шовку миттєво відновлюють структуру пошкоджених локонів і зміцнюють природні захисні механізми. Також шовк забезпечує активне зволоження шкіри голови і надає пасмам дивовижного дзеркального блиску і чудової атласної гладкості.

Спосіб застосування: після застосування шампуню CHI, густо нанести маску. Розподілити по всій довжині волосся і залишити на 5 хвилин. Додати трохи теплої води, щоб розбавити бальзам, потім змити.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
nastyatulba
Mami_kidsstore
Супер-продавець
Кривий Ріг
93% виконаних замовлень
Була