Всі категорії
Додати товар

Твердий кондиціонер для схильного до жирності волосся 46г

275 грн
Опис

Натуральний твердий кондиціонер SHARME HAIR Olive oil призначений для схильного до жирності волосся. Завдяки натуральному складу, багатому ефірними оліями, кондиціонер зволожує волосся, не обтяжуючи його. Повертає життєву енергію та природне сяйво, позбавляючи від його жирного блиску. Ваші локони надовго залишаються свіжими, м'якими та слухняними.

SHARME HAIR — краса волосся в компактному обсязі для тих, хто цінує натуральний догляд і екологічні продукти! Із застосуванням SHARME HAIR Olive oil ваші локони стануть здоровими та бездоганними.

SHARME HAIR Olive oil — це натуральний твердий кондиціонер для схильного до жирності волосся. Завдяки природному складу регулює вироблення шкірного сала, не пересушує шкіру голови, надає волоссю еластичність і блиск, полегшує розчісування й укладку. Ваше волосся довго залишається свіжим і має доглянутий вигляд.

Кондиціонуюча та доглядова суміш олій оливи та персикової кісточки сприяє позбавленню жирного блиску, полегшує розчісування й укладку. Лецитин допомагає відновити природний захист волосся. Розмарин у складі кондиціонера сприяє збільшенню товщини та повноти волосся. Олія персикової кісточки допомагає позбутися зайвої жирності та лупи.

Твердий кондиціонер SHARME HAIR максимально збагачений доглядовими активними компонентами. У ньому не міститься штучних консервантів, загусників і барвників, SLS і парабенів. Це концентрат безпечних кондиціонуючих і натуральних доглядових речовин! Природна користь для волосся і нічого зайвого!

У нього економічна витрата, тому ви зможете користуватися ним протягом 2–3 місяців. Компактна форма випуску робить його ідеальним варіантом для подорожей або відвідування спортзалу. Відсутність пластикової упаковки та натуральний склад — крок до екологічного способу життя!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
cocna7
cocna7
Супер-продавець
Світловодськ
81% виконаних замовлень
Була

Схожі товари