Всі категорії
Додати товар

Твердий кондиціонер прагнула олія 45г

279 грн -2% 275 грн
Опис

Ваше волосся гідні більшого! Повернути їм здоровий блиск красу допоможе натуральний твердий кондиціонер з аргановою олією, яке справедливо називають «рідким золотом». Суміш арганового масла, масла мигдальної кісточки і масляного екстракту кропиви сприяє швидкому відновленню структури волосся, пошкодженої в результаті неправильного догляду або хімічного впливу. Забудьте про посічені кінчики, подаруйте своїм волоссям силу і природну турботу.

Натуральний твердий кондиціонер Sharme Hair Argana oil (Арганова олія) для пошкодженого волосся містить в складі комплекс цінних масел, які живлять і зволожують волосся, відновлюючи їх структуру і зміцнюючи по всій довжині. Волосся набуває блиску, красу і життєву силу.

Sharme Hair - краса в компактному обсязі для тих, хто цінує натуральний догляд і екологічні продукти! Із застосуванням Sharme Hair Argana oil ваше волосся стане здоровими і сяючими.

Суміш арганового масла, масла мигдальної кісточки і масляного екстракту кропиви сприяє швидкому відновленню структури волосся, пошкодженої в результаті неправильного догляду або хімічного впливу. Запобігає появі посічених кінчиків, зміцнює захисний шар волосини.

Твердий кондиціонер SHARME HAIR максимально збагачений доглядають активними компонентами, безпечними для шкіри. У ньому не міститься штучних консервантів, загусників і барвників, SLS і парабенів. Лише природна користь для волосся і нічого зайвого!

Продукт має економічна витрата, тому ви зможете користуватися ним протягом 2-3 місяців. Компактна форма випуску робить його ідеальним варіантом для подорожей або відвідування спортзалу. Відсутність пластикової упаковки і натуральний склад - крок до екологічного способу життя!

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
cocna7
cocna7
Супер-продавець
Світловодськ
81% виконаних замовлень
Була

Схожі товари