Всі категорії
Додати товар

Кондиціонер для тонкого волосся fanola volumizing 350 мл

420 грн

розпродаж до 11 Травень

294 грн
Опис

Часто дівчата сетить на те, що їхнє волосся стало млявим і тьмяним, позбавленим об'єму та зовнішньої привабливості. Головне, виявити проблему, яка призвела до такого згубного результату. Це може бути негативний вплив ззовні, неправильний догляд і брак живлення локонів, що лікується заміною косметичних засобів.

Гідним поповненням ванної полички та справжнім реаніматором сухих тонких пасом стане кондиціонер Volumizing Conditioner професійного італійського бренда Fanola. Завдяки продуманому збалансованому складу позитивний результат помітний уже після першого застосування. Пантенол прекрасно пом'якшує волосся, розкриваючи лусочки кортексу та сприяючи кращому проникненню поживних речовин. Олія насіння бавовни в поєднанні з вітаміном Е живить і зволожує клітини, реконструюючи пошкоджені зони структури. Далі кутикула щільно закривається, щоб уникнути ламкості. Fanola Volumizing Conditioner подарує пасмам неймовірний блиск і еластичність, слухняність і неймовірний об'єм.

Нанесіть на вологе волосся й рівномірно розподіліть на всій довжині, залиште на 3-5 хвилин. Ретельно змийте теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Рожевий
Продавець
iloveyouuu
iloveyouuu
38% виконаних замовлень
Була

Схожі товари