Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Кондиціонер для регенерації волокон naris cosmetics ecmer hair conditioner 500 мл...

519 грн -11% 467 грн
Опис

Нова серія японської косметики для розкішного спа-догляду за волоссям Ecmer з найбагатшим міксом корисних морських інгредієнтів швидко поверне волосся розкішне здорове сяйво, молодий блиск, шовковистість та еластичність. При регулярному застосуванні продуктів Ecmer вони подарують Вашому волоссю ефект натурального ламінування.

Таласотерапія, на основі якої створена лінія Ecmer, - це комплекс сучасних спа-процедур, що базується на застосуванні в лікувальних та косметичних цілях морської води, водоростей, корисного морського бруду Танакура.

Інгредієнти у складі шампуню Ecmer активно попереджають і запобігають старінню волосся завдяки коктейлю унікальних компонентів:

морський колаген: захищає кутикулу та відновлює волосся;
глина Танакура: збалансоване джерело мінералів, відмінно адсорбує бруд і жир, м'яко очищає волосся і шкіру голови, зберігає колір фарбованого волосся, перешкоджає сивині;
потрійний екстракт морських водоростей: екстракт морських водоростей нормалізує РH-баланс, який контролює сальні залози.
кортекс (90% складовий волосся) – який забезпечує найефективніше харчування волосся, заповнює порожні області в кортексі, відновлює структуру та значно покращує зовнішній вигляд волосся.
Кондиціонер Ecmer розгладжує волосся, дарує їм сліпучий і привабливий здоровий блиск і незабутній фруктово-квітковий аромат.

Компоненти захищають кутикулу: проникає у пошкоджені ділянки волосся та обертає від фена, а також захищають від шкідливого впливу УФ-випромінювання.

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
  • Червоний
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл
Продавець
cleancare
CleanCare
Супер-продавець
73% виконаних замовлень
Була