Всі категорії
Додати товар

Code of beauty color protect&shine conditioner/міцелярний кондиціонер для волосся...

165 грн
Опис

Країна ТМ :Латвія
Кондиціонер Color Protect & Shine пропонує унікальну формулу для захисту фарбованого волосся, в якій об'єднані наукові відкриття з найціннішої природної сировиною. Краса жінки в здоровому, блискучому, гладкою і поступається волоссі. Кондиціонер призначений для інтенсивного і дбайливого догляду за фарбованим волоссям. Речовини що входять до складу оновлюють рівень зволоженості в волоссі і їх силу, роблять їх здоровими і слухняними. У свою чергу, комплекс з маслом авокадо допомагає зберегти глибину і інтенсивність кольору, роблячи волосся блискучим і чарівними.

Спосіб застосування:
Використовувати на вологе волосся після миття шампунем Code Of Beauty, рівномірно розподіливши по всій довжині волосся. Ретельно прополоскати прохолодною водою через 2-3 хвилини.

Склад:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Glycerin, Distearoyletyl Dimonium Chloride, Cyclomethicone, Parfum, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Starch, Aloe Barbadensis Extract, Panthend, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Phenoxyethand, Thylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate , Limonene Linalool.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • 250мл
Об'єм:
250 мл
Продавець
lycorice
lycorice
Вінниця
60% виконаних замовлень
Була