Всі категорії
Додати товар

Регенеруючий кондиціонер для фарбованого та пошкодженого волосся. protection white...

428 грн -11% 385 грн
Опис

250 ml

Регенеруючий кондиціонер для фарбованого волосся з гідролізатом протеїнів 5 злаків — дарує волоссю шовковистість та блиск, огортаючи його рослинними оліями, полегшує укладання, надає об'єм завдяки натуральному з'єднанню TEGO® Amid S 18. Гістидин із зародків пшениці зберігає яскравість кольору фарбованого волосся. Містить запатентовані інноваційні формули Sensolene, TEGO® Amid S 18, Olivem® 1000, SymHair® Restore.

Склад дивитися на фото2

Переваги:

Даний продукт не містить SLS/SLES, продуктів нафтохімії, парабенів, силіконів, синтетичних ароматизаторів та барвників, застосування яких може викликати подразнення та зневоднення шкіри. Не містить зволожувачів з продуктів нафтохімії (PEG, PPG, BG, Laureths, Ceteareths, Glycerin) і силіконів (Dimethicone, Cyclopentasiloxane), які, навіть в низьких концентраціях, є одними з основних подразників шкіри. На відміну від натуральних компонентів, вони порушують природні обмінні процеси і гідроліпідний баланс шкіри. Ми використовуємо харчовий консервант Optiphen BD (на основі бензилового спирту), який має сертифікат ECOCERT і дозволений у виробництві органічної косметики.

Спосіб застосування:
На очищене волосся нанести невелику кількість засобу, розподілити по всій довжині. Витримати протягом 2-3 хвилин, після чого ретельно змити теплою водою.

Відправка 1-2 дні

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • 250мл
Об'єм:
250 мл
Продавець
airin.bags
Airinbags
Супер-продавець
Одеса
76% виконаних замовлень
Була