Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Набір luxliss intensive moisture (шампунь 500 мл, кондиціонер 500 мл)

1360 грн
Опис

Набір Luxliss Intensive Moisture (шампунь 500мл + кондиціонер 500мл)

У наборі:

Шампунь Luxliss Intensive Moisture - 500 мл
Кондиціонер Luxliss Intensive Moisture - 500 мл
Зволожуючий арганового шампунь Luxliss Intensive Moisture Shampoo - має м'яку очищувальну формулу, яка зволожує і відновлює гідроліпідний шар шкіри, покращує загальний стан і зовнішній вигляд волосся.

Збагачений вітаміном Е, антиоксидантами, Омега-6 і Омега-9 щоб ваше волосся залишалося здоровим. Ця формула не містить сульфати, фосфати, мінеральні масла і парабени, що робить шампунь безпечним для забарвленого і хімічно пошкодженого волосся.

Зволожуючий аргановий кондиціонер Luxliss Intensive Moisture Conditioner - являє собою склад дорогоцінної арганової олії, який миттєво проникає в структуру (кутикулу) волоса, відновлює блиск і м'якість і одночасно зміцнює її.

Ця формула є безпечною для знебарвленого і хімічно пошкодженого волосся і не містить сульфати, фосфати, мінеральні масла і парабени. Розкішний крем повертає вологу і відновлює хімічно пошкоджене волосся зсередини.

Волосся набуває свого первісного здорового вигляду і захищене від негативних факторів УФ-променів і термічного впливу. Ваше волосся стає гладеньким, не плутається і надовго зберігає блиск.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
Об'єм:
1 л
Продавець
karajul
karajul
Кілія
62% виконаних замовлень
Була