Всі категорії
Додати товар

Daeng gi meo ri black garlic&curcumin shampoo відновлювальний шампунь, розпивши.

145 грн
Опис

Daeng Gi Meo Ri Black Garlic & Curcumin Shampoo.
Відновлювальний шампунь для волосся з чорним часником і куркумою.

Цей продукт доступний у розпиванні:
50 мл — 145 гривень.
100 мл — 250 гривень.
150 мл — 350 гривень.
Термін придатності до 2025 року.

📢📢Є флакон 500 мл. Ціну уточнюйте додатково або дивіться всі свої оголошення📢📢

Відновлювальний шампунь для волосся з чорним часником створений на натуральній основі. Завдяки головному компоненту засіб ефективно впливає на регенерацію шкіри голови, перешкоджає процесу випадання. З'єднання чорного часнику, багате антиоксидантами, сприяє потужній регенерації клітин і підтримує здорове кровообіг.

Делікатно та ефективно очищає волосся і шкіру голови, регулює роботу сальних залоз, стимулює синтез колагену, покращує мікроциркуляцію, сприяє прискореному росту волосся, усуває лупу та захищає від її подальшої появи, підходить для відновлення ослабленого, ламкого та тонкого волосся.

До складу шампуню входять унікальні рослинні екстракти з високим рівнем концентрації вітамінів і корисних речовин, які є природним джерелом мікроелементів, мінералів і антиоксидантів, забезпечуючи чудове живлення, оновлюючи та помітно омолоджуючи волосся, надаючи йому шовковистості, легкості під час розчісування та природного блиску.

Чорний часник виготовляється зі звичайного, але водночас піддається спеціальному термообробленню упродовж двох місяців. Готовий інгредієнт є джерелом сірки, білків, вітамінів C, B1 і B6, завдяки чому забезпечує зміцнення волосся й захист його структури від руйнування.

Спосіб застосування:
попередньо намочити волосся й нанести засіб, масажувати шкіру голови та волосся на всій довжині, змити під проточною водою.

Оплата на карту Приват банка.
Пересилання Новою поштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?