Всі категорії
Додати товар

Зволожувальний кондиціонер для всіх типів волосся 400 мл, insight

650 грн
Опис

Запобігає втраті вологи в сухому волоссі, чинить пом'якшувальну та вологозв'язувальну дію. Надає волоссю здорового та доглянутого вигляду вже після першого застосування.
НЕ містить SLS/SLES, мінеральні оливи, парабени, силікони, штучні барвники й ароматизатори, продукти нафтопереробки.

Активні компоненти:
Біологічний екстракт льону ефективно відновлює структуру волосся й підвищує пружність. Натуральний підсилювач блиску волосся, окислювач, який робить волосся здоровим і не обтяжує його.

Олія какао зволожує, живить і ефективно доглядає за волоссям, надаючи йому неповторного блиску; пом'якшує, полегшуючи укладку та догляд, чудово зміцнює корені волосся, запобігаючи зайвого випаданню волосся. Після застосування волосся стає розгладженим, блискучим і слухняним.

Бавовняна олія — завдяки вмісту поживних речовин, є справжньою знахідкою для зміцнення волосся і стимуляції його росту. Цей натуральний засіб захищає волосся від агресії довкілля: високої або, навпаки, дуже низької вологості повітря, впливу ультрафіолету, різких перепадів температури, дії отруйних речовин, що містяться в повітрі та косметичних засобах. Крім того, вона зволожує й живить шкіру голови та волосся, відновлюючи структуру.

Конопляна олія — містить вітамін Е, поряд із високим вмістом незамінних жирних кислот. Забезпечує пом'якшувальну дію, запобігає втраті вологи в сухому волоссі. Також запобігає сухості шкіри голови та мінімізуванню її подразнення. На додаток до зміцнення волосся, білок у конопляній олії має пом'якшувальну та вологозв'язувальну дію, надає волоссю здорового та доглянутого вигляду.

Застосування
Нанести на вологе волосся після миття голови шампунем, розподілити масажними рухами по шкірі голови до утворення піни, залишити на 5 хвилин. Змити теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 400мл
Продавець
cleve...
cleverrrrrrrrr
75% виконаних замовлень
Була

Схожі товари