Всі категорії
Додати товар

Кондиціонер для волосся з аргановою олією bingo 750 мл

511 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

730 грн
Опис

Італійський бренд Bingo Hair Cosmetic представляє широкий вибір косметичних продуктів з догляду за волоссям. Склад кожного засобу багатий на природні компоненти. Застосування інноваційних технологій дає змогу домогтися максимальної ефективності під час розроблення того чи іншого продукту.

Кондиціонер для волосся з аргановою олією — це ідеальне рішення для жінок, які мріють про блискуче та шовковисте волосся. Цей засіб Bingo Hair Cosmetic розроблений з урахуванням особливостей пористого, пошкодженого або пересушеного волосся. Кондиціонер створює ламінований ефект завдяки використанню технологій нуклео, створеної на основі гідролізованих протеїнів. Наявність у складі формули гомоцистеїнового терапевтичного аромокомплексу дає змогу реконструювати кожну волосину. Завдяки впливу мікрогранул магнезії підвищується міцність волосся. Воно стане неймовірно еластичним. Керамідові пептиди шовку відповідають за зволоження й вміст пігменту фарби в структурі пасом. А завдяки наявності рослинних протеїнів волосся отримує необхідне живлення.

Спосіб застосування: після миття шампунем марокканська арганова олія, нанести кондиціонер від коренів до кінчиків. Залишити на 1-2 хвилини. Ретельно змити. Уникайте контакту з очима.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 750мл
Продавець
cleve...
cleverrrrrrrrr
75% виконаних замовлень
Була