Всі категорії
Додати товар

Кондиціонер daeng gi meo ri yellow blossom treatment для догляду за сухим та...

455 грн
Опис

Код 2188

Кондиціонер Daeng Gi Meo RI Yellow Blossom Treatment подарує вашому волоссю природну силу, красу та допоможе у боротьбі з причинами випадання волосся, простимулює зростання нових, захистить та зміцнить коріння, усуне подразнення шкіри голови.

Насичений медовий аромат приємно заспокоює та занурює у думки про літнє тепло. Життєрадісний жовтий колір флакончика підвищує настрій зранку, а ефективна формула відновлювального кондиціонера проти випадіння волосся Yellow Blossom Treatment від професійного корейського бренду Daeng Gi Meo Ri оздоровлює навіть найбезжиттєвіші, тьмяні та ламкі локони.

Основним компонентом засобу є квітковий ріпак - джерело вітамінів, мікроелементів і масел, що сприяють реконструкції пошкоджених ділянок пасом.

Збалансований комплекс із 10 еко-сертифікованих натуральних інгредієнтів проникає у волосся, регулюючи гідроліпідний баланс клітин.

Кондиціонер дарує локонам силу та еластичність, робить їх слухняними та блискучими, густими та міцними.

Застосування: нанести на вимите вологе волосся, рівномірно розподілити по всій довжині волосся. Залишити на 2-3 хвилини, змити теплою водою.

Об'єм 300 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 300мл
Об'єм:
300 мл

Схожі товари