Всі категорії
Додати товар

Відновлювальний шампунь та кондиціонер для гладкості волосся esthetic house cp-1 по 100 мл

360 грн
Опис

Набір по 100 мл = 360 грн
Окремо шампунь та кондиціонер по 180 грн

Щоб повернути волоссю міцність, еластичність і ефектний блиск, використовуй відновлюючий шампунь з кератином 3 Seconds Hair Fill-Up від корейського косметичного бренду CP-1. Продукт відноситься до професійної лінійки косметики для догляду за волоссям. Засіб регенерує структуру волосся по всій довжині та запобігає виникненню нових пошкоджень. Колаген, рослинні олії та пантенол сприяють зволоженню волосся, захищають його від руйнівної дії зовнішніх факторів. Шампунь допомагає впоратися з проблемою посічених кінчиків, усунути лупу, нормалізувати рівень pH шкіри голови. Цей засіб відмінно підходить для всіх типів волосся.

Кератин — будівельний білок, що становить основну частину структури волосся. Кератин виробляється нашим організмом природним чином, однак постійна дія ультрафіолетового випромінювання, фарбування, використання гарячих стайлінгових інструментів та агресивних косметичних засобів руйнують кератинові волокна. В результаті локони стають ламкими, тьмяними, утворюються посічені кінчики. Шампунь з кератином допомагає уникнути таких неприємних наслідків і відновити нестачу кератину у волоссі.
Колаген — обволікає волосяні стрижні та перешкоджає їх зневодненню, захищає локони від ушкоджень, допомагає боротися з випадінням волосся, зміцнює волосяні цибулини. Доглядові засоби з колагеном корисні для всіх типів волосся, але особливо актуальні для сухого та ламкого.
Арганова олія — живить волосся і шкіру голови вологою та вітамінами, відновлює пошкоджені волосяні стрижні, допомагає запобігти появі лупи. Крім того, арганова олія зводить нанівець пухнастість, вузлики, посічені кінчики, робить волосся гладеньким, шовковистим та сяючим.
Олія насіння баобаба — зміцнює та зволожує волосся, не обтяжуючи та не залишаючи жирного блиску. Олія підвищує міцність і еластичність ослаблених локонів, активізує процес росту волосся.
Пантенол — сповільнює випадіння волосся та відновлює волосяні стрижні. Також пантенол заспокоює шкіру голови, насичує її вологою, усуває лупу та нормалізує роботу сальних залоз.

Кондиціонер, що відновлює, для гладкості волосся CP-1 3 Seconds Hair Fill-Up Conditioner запечатує пошкоджені волосяні фолікули, розгладжує ялинку і бореться з кінчиками, що січуться. Робить волосся більш слухняним, блискучим і шовковистим, має виражену антистатичну дію. Сприяє формуванню бар'єру, що захищає від агресивної дії термоприладів.

Кондиціонер інтенсивно зволожує та насичує сухі та тонкі пасма, попереджає ламкість та сплутаність. У лічені хвилини надає волоссю гладкість, полегшує розчісування та процес укладання. Дія продукту схожа на ефект від філлера, миттєво відновлює і покращує загальний стан волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл