Всі категорії
Додати товар

Інтенсивний живильний кондиціонер з колагеном і еластином erayba

480 грн -5% 460 грн
Опис

Постійні гарячі укладки, агресивний вплив навколишнього середовища, стреси і недосипання - все це негативно позначається на стані волосся і тому воно вимагає дуже ретельного і дбайливого догляду, анітрохи не менше, ніж шкіра обличчя або тіла. Повернути волоссю красу і здоров'я допоможе інтенсивний живильний кондиціонер з колагеном і еластином від іспанського бренда Erayba.

Collastin Intense Advansed Nourishing Conditioner N16 - це інноваційна розробка, яка дарує справжній професійний догляд, здатний врятувати навіть дуже пошкоджене волосся. Його дія базується на новій інтенсивній формулі, яка забезпечує волоссю інтенсивне живлення і зволоження. Він, обволікаючи кожну волосинку, відновлює його структуру, заповнює порожнини, роблячи волосся неймовірно гладеньким. Кондиціонер забезпечує легке розчісування та укладку, активно бореться з посіченими кінчиками і зайвою пухнастістю.

Спосіб застосування: нанести на вимите і висушене рушником волосся, розподіляючи по всій довжин. Зачекати 5 хвилин і змити теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 250мл
Продавець
juliatri
Julіа
Супер-продавець
Львів
96% виконаних замовлень
Була