Всі категорії
Додати товар

Набір insight шампунь поживний 400 мл + кондиціонер 400 мл

1300 грн
Опис

Шампунь поживний для сухого волосся
Розв'язати проблему ламких, тьмяних і плутальних пасом допоможе поживний шампунь від італійської компанії Insight.

Містить мигдальну та кокосову олії, які активно живлять волосяні фолікули, а також олію екзотичної рослини під назвою іліпе.

Живлені в горіхах іліпе рідкісні жирні кислоти впливають на суху шкіру чудовим способом. По-перше, вони регулюють ліпідний обмін у клітинах, завдяки якому створюється захисний бар'єр на шкірі — і волога припиняє активно випаровуватися. По-друге, пом'якшує й збільшує еластичність — ви забудете про появу дрібної лупи, яка іноді виникає у разі надмірної сухості.

Insight Dry Hair Nourishing Conditioner 900 мл — поживний кондиціонер для сухого, зневодненого й ослабленого волосся від італійського бренда та виробника органічної косметики. Засіб багатий на біоактивні компоненти, як-от екстракт вівса, олії кокоса, іліпе та солодкого мигдалю. Фітокомплекс сприяє дбайливому догляду за локонами, відновлює структуру волосся зсередини, полегшує розчісування, надає м'якість і здоровий блиск. Кондиціонер має текстуру середньої щільності та приємний ненав'язливий аромат.

Спосіб застосування

Кондиціонер Dry Hair Nourishing Conditioner нанести на чисте вологе волосся, розподілити по всій довжині та залишити на 3-5 хвилин. Потім ретельно змити достатньою кількістю води.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 400мл
Продавець
cleve...
cleverrrrrrrrr
75% виконаних замовлень
Була

Схожі товари