Всі категорії
Додати товар

Відновлення кондиціонер для відновлення волосся з медом та яєчними протеїнами vatika...

155 грн
Опис

Яєчний бальзам (кондиціонер) з медом від Дабур

Для відновлення пошкодженого, січеного і ламкого волосся використовуйте регулярно кондиціонер Vatika Dabur з екстрактом меду, яєчним порошком, лимонною кислотою.

Хороший засіб для легкого розчісування волосся та надання їм більш доглянутого вигляду. Корисні компоненти складу, виділені з меду та яєць, працюють навіть краще за домашні маски, повертаючи волоссю силу. Крім того, користуватися кондиціонуючим засобом із правильною текстурою та ненав’язливим ароматом набагато приємніше, ніж власноруч приготованим з аналогічними інгредієнтами.

Інтенсивно оздоровлює, зміцнює і відновлює зіпсоване несприятливими факторами волосся, робить його більш гладким і блискучим. Істотно полегшується розчісування, шевелюра стає приємною і м’якою на дотик з першого разу, краще піддається укладанню.

Як використовувати? Нанесіть невелику кількість кондиціонера на добре вимите вологе волосся по всій довжині, залиште для дії на 3-5 хв, після ретельно промийте волосся водою.

Компоненти у складі: Bода, цетеариловий спирт, силіконове масло, віддушка, етилен гліколь дистеарат, гліцерин, яєчний порошок, екстракт меду, CI17200.

Conditioner Repair & restore Dabur Vatika

Купуючи кондиціонер для пошкодженого волосся в комплексі із шампунем або іншими товарами для догляду на нашому сайті, ви заощаджуєте на вартості доставки одиниці. З нами завжди можете розраховувати на якісне обслуговування.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 200мл

Схожі товари