Всі категорії
Додати товар

Експрес кондиціонер soika еліксир для волосся реконструкція та зволоження 200 мл

165 грн
Опис

Ультрасяюче волосся з ефектом ламінування за 10 секунд. Продукт призначений для догляду за фарбованим та натуральним волоссям. Миттєво потрапляє та вбудовується в структуру волосся, створюючі безумовну гладкість та сяяння без обтяження. Засіб містить унікальну композицію інгредієнтів, які надають волоссю блиску, еластичності та шовковистості. Hydrolyzed keratin – відновлює структуру волосся, захищає від впливу навколишнього середовища. Hydrolyzed Silk – регенерує послаблене та пошкоджене волосся, утримує вологу в структурі. Chitosan PCA – зволожує, кондиціонує та захищає волосся,надає блиску та зберігає колір волосся.

Спосіб застосування: перед використанням добре струсніть флакон. Нанесіть на всю довжину чистого вологого волосся, оминаючи прикореневу зону і шкіру голови, ніжно масажуйте, щоб засіб увібрався. Змийте через 10 секунд. Для середньої дожини волосся використовуйте 1 дозу (20мл), Рекомендовано використовувати 1-2 рази на тиждень.

Склад: Propylene Glycol, Water/Aqua. Al sshol Denat, Myristyl Alcohol, Propanediol DF Caprylyl Carbonate, Cetrimonium Chloride Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrolyzed Sik Hydrolyzed Keratin, Chitosan PCA, Pheno thanol Potassium Sorbate, Fragrance/ Parfum Об `єм : 200 мл Виробник : Україна. Soika

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 200мл
Продавець
anhelina9
Disays_cosmetic
Супер-продавець
Ужгород
81% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?