Всі категорії
Додати товар

Делікатний кондиціонер для надання об'єму з екстрактами троянди christophe robin...

320 грн
Опис

Делікатний кондиціонер для надання об'єму з екстрактами троянди Christophe Robin Delicate Volumizing Conditioner with Rose Extracts захищає колір фарбованого волосся, живить волокно волоса та надає об'єму. Він ніжно впливає на шкіру голови та волосся, зберігаючи їх свіжість і м'якість без ефекту обважнення.

Інноваційний делікатний кондиціонер для надання об'єму з екстрактами троянди Christophe Robin Delicate Volumizing Conditioner, збагачений екстрактами олії троянди та листя баобаба, має густу консистенцію. Він зволожує волосся й підтримує кислотно-лужний баланс, даючи змогу уникнути знебарвлення й допомагаючи надовго зберегти яскравість і насиченість кольору фарбованого волосся.

Спосіб застосування:
Утріть у вологе волосся до утворення піни масажними рухами від коренів до кінчиків, залиште на кілька хвилин, а потім змийте.

Оптимальний ефект досягається під час використання в поєднанні з делікатним шампунем для надання об'єму з екстрактами троянди Christophe Robin Delicate Volumizing Shampoo with Rose Extracts.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Рожевий
Розмір:
  • 75мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?