Всі категорії
Додати товар

Кондиціонер insight daily use energizing conditioner для щоденного догляду за волоссям

415 грн
Опис

Препарат тонізує шкіру, зміцнює коріння, дарує шевелюрі глянсовий блиск та м'якість. У засобах від компанії Insight (Інсайт) немає сульфатів, парабенів, силіконів, барвників, штучних ароматизаторів, масел, тому їхній запах не викликає алергії. Косметичні засоби не випробовуються на тваринах, у них немає інгредієнтів тваринного походження.

Діючі елементи:
Біо екстракт лимона - тонізує шкіру голови, волоски стають міцнішими, набувають блиску і яскравості.
Абрикосова олія — нормалізація роботи сальних залоз, глибоке насичення та зміцнення, зупиняє обламування та втрату волосків, повертає їм пружність та сяйво. Забирає лупу і зупиняє її подальшу появу.
Олія соняшнику - допомагає загоювати дрібні рани на шкірному покриві, зменшує кількість лупи, має властивість, що відновлює.
Олія зародків кукурудзи — відновлення захисних функцій шкіри, має антиоксидантну, пом'якшувальну і поживну властивість, чудово підійде для відновлення сухих і пошкоджених локонів.
Інструкція: нанести необхідну кількість засобу на вологі пасма, рівним шаром розподілити від середини волосся до кінчиків. Залишити діяти на 3-5 хвилин, потім добре промити теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • 400мл
Об'єм:
400 мл