Всі категорії
Додати товар

Vatika єгипет!!! кондиціонер “зволоження та захист” з екстрактом мигдалю, меду та...

260 грн
Опис

Vatika Naturals Moisture treatment Conditioner

Кондиціонер для волосся Vatika Зволоження та захист.
Єгипет оригінал!

З екстрактом мигдалю, меду та йогурту.

Підходить для сухого, тьмяного та ослабленого волосся.

Об'єм: 180мл

Опис: Природні компоненти та сучасні розробки об'єдналися для інтенсивного живлення волосся у шампунях та кондиціонерах Vatika Naturals Зволоження та Захист.

Всі компоненти, що входять до складу засобу, доповнюють один одного і, як результат, пом'якшують і оживлюють сухе, ламке волосся, розгладжують навіть найнеслухняніше волосся. Усувають неприємне відчуття стягнутості та сухості шкіри голови. Захищають від шкідливого впливу навколишнього середовища та додають блиск волоссю. Незамінний для догляду за пошкодженим волоссям. Допомагає відновити волосся по всій довжині, повертає їм здоровий вигляд.

Унікальний склад:

- Мигдаль живить і зміцнює волосся зсередини. Вітамін В6, який міститься в олії мигдалю, покращує ріст волосся, а мінеральні речовини запобігають свербінню та сухості шкіри голови та забезпечують повноцінне харчування волоссю.

- Мед має регенеруючу і поживну властивість, створює тонке покриття і зберігає необхідне зволоження кожної волосини, таким чином робить гладким і еластичним ламке волосся, розгладжує жорсткі і кучеряві пасма.

- Йогурт допомагає підтримувати необхідне зволоження і живить сухе волосся, роблячи його гладким і слухняним.

Засіб містить: Вода, цетостеариловий спирт, цетримонія хлорид, екстракт хни, екстракт олії оливи, екстракт йогурту, мигдальне масло, екстракт меду, Cl15985, Cl 19140, ароматизатор (парфум).

Спосіб застосування: Після використання шампуню нанесіть кондиціонер Vatika Naturals "Зволоження та захист" масажними рухами, розподіливши по всій довжині волосся. Залишіть на кілька хвилин, після чого ретельно змийте водою.

Для максимального ефекту використовуйте всі засоби лінійки Vatika Naturals "Зволоження та захист"

Відправка укр поштою здійснюється лише при оформленні замовлення з повною передоплатою «оплата продавцю на картку» !!!

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Зелений
Розмір:
  • Другой
Продавець
karibian
karibian
Супер-продавець
Київ
91% виконаних замовлень
Була

Схожі товари