Всі категорії
Додати товар

Незмивний кондиціонер для жорсткого й неслухняного волосся c:ehko care prof, 200 мл

400 грн
Опис

C:EHKO – німецький бренд професійної косметики високої якості для волосся. У своєму асортименті має широкий вибір фарб, засобів для стайлінгу та догляду, які обов'язково порадують відмінним результатом.

Про продукт:

Незмивний кондиціонер для жорсткого й неслухняного волосся C:EHKO Care Prof, 200 мл – професійний незмивний засіб для догляду за локонами. Забезпечує пом'якшення, живлення, полегшує розчісування та легко розплутує. Рівень рН – 4-5. Пористі пасма стають еластичними, блискучими та гладкими. Косметичний продукт усуває сухість і ламкість, запобігає випадінню та заспокоює завдяки алое та протеїнам пшениці у складі. Усуває намагніченість, пригладжує волоски, що пушаться і стирчать. Не обтяжує, не залишає відчуття плівки і не жирніть зачіску.

Склад:

Aqua (Вода), Polyquaternium 37 (Полікватерніум 37), Propylene Glycol (Пропіленгліколь), Dicaprylate (Дикаприлат), Phenoxyethanol (Феноксіетанол), Perfume (Аромат), Hydroxypropyltrimonium (Гідроксипропілтримоніум), Hydrolyzed Protein (Гідролізований Білок), повний склад вказано на упаковці.

Рекомендації:

Кондиціонер – обов'язкова сходинка у комплексному догляді за волоссям. Він відповідає за зволоження, живлення та відновлення структури волосків, які щодня піддаються механічним та хімічним впливам.

Кондиціонер необхідно наносити на вологе волосся, перед цим прибрати вологу рушником. Поступово розподілити засіб по довжині, це можна зробити за допомогою гребінця або гребінця. Далі можна приступати до укладання. Змивати не потрібно.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 200мл

Схожі товари