Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Кондиціонер для живлення волосся esthetic house cp-1 bright complex intense

299 грн
Опис

Майже повна банка ,був у використанні 2 рази, не підійшов під мій запит.
Фото 2-3
Віддам за 299 грн
Гарно упакою і відправлю.

Кондиціонер із протеїнами та колагеном для інтенсивного живлення волосся Esthetic House CP-1 Bright Complex Intense Nourishing Conditioner 500 ml розроблений для використання в салонах та домашньому догляді. Засіб підходить для волосся будь-якого типу , допомагає запобігти появі проблем і відновити пошкоджене фарбуванням або хімічною завивкою волосся.

Кондиціонер діє відразу у двох напрямках: дає моментальний видимий результат та відновлює структуру кожної волоски зсередини на клітинному рівні.

Продукт можна застосовувати після кожного миття голови, навіть щодня: кондиціонер не обтяжує та не жирніє волосся. Ефект "скасування" кондиціонер не має: якщо ви припините його використання, волосся не втратить здорового вигляду і накопиченого ефекту.

Результат регулярного використання: еластичні, м´які, блискучі і гладкі волосся, що виглядають по-справжньому здоровим; відсутність сухості та ламкості, надійний захист від негативної дії зовнішніх факторів та високої температури при укладанні.

Головний діючий компонент кондиціонера – протеїни та колаген.
Протеїни миттєво відновлюють мляве волосся, повертаючи їм блиск, шовковистість і еластичність, "реанімують" посічені кінчики.
Колаген підвищує пружність та щільність волосся, підтримує оптимальний рівень зволоженості, відновлює пошкоджені ділянки, надає волоссю природного блиску.
Інші інгредієнти у складі: екстракт лакричника (усуває сухість голови, бореться з лупою), протеїни шовку (надає блиск, зволожує), кокосова олія (зволожує, живить та захищає) та ін.

Спосіб застосування:

1. Добре промийте волосся шампунем.
2. Нанесіть кондиціонер на волосся від коріння до кінчиків.
3. Поступово розподіліть засіб за допомогою гребеня.
4. Зачекайте 2 хвилини, якщо ваше волосся не пошкоджене, 5 хвилин, якщо волосся потребує відновлення.
5. Змийте велику кількість теплої води.
6. Якщо ваше волосся дуже сухе або пошкоджене, використовуйте кондиціонер у комплексі з іншими засобами лінійки – шампунем, сироваткою та маскою.

Об´єм: 500 мл

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Персиковий
  • Бежевий
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл