Всі категорії
Додати товар

Набір для відновлення волосся з кератином extremo keratin filler: шампунь 500 мл +...

1080 грн
Опис

(перед замовленням уточнюйте наявність)

У складі набору:
1) Шампунь для відновлення волосся з кератином Extremo Keratin Filler Repair Shampoo 500 мл;
2) Кондиціонер для відновлення волосся з кератином Extremo Keratin Filler Repair Conditioner 500 мл.

Шампунь Keratin Repair Shampoo від Extremo з гіалуроновою кислотою й кератином у складі очищає локони від забруднень, шкірного сала та залишків стайлінгових засобів, надає об'єм і реструктурує волосяне волокно. Кератин згладжує структуру волосся, роблячи його м'яким, шовковистим і сяйним. Після очищення локони стануть гладкими, з ефектом відполірування.
Підходить для тонкого, крихкого та пошкодженого волосся.
Результат від використання Keratin Repair Shampoo — зволожені та здорові локони по всій довжині; усувається ламкість, волосся міцніше та еластичніше.
Гідралізований кератин, що входить до складу шампуню і є натуральним білком, утримує вологу на поверхні та заповнює структуру пористого волосся, пом'якшуючи та зміцнюючи її, а гідралізована гіалуронова кислота рівномірно розподіляє вологу по всій довжини локонів, роблячи їх стійкішими до ламкості.
Кондиціонер Keratin Repair Conditioner від Extremo з гіалуроновою кислотою й кератином у складі глибоко живить волосяну кутикулу, утримує в ній вологу та зміцнює пошкоджені локони на всій довжині. Після застосування засобу волосся набуває гладкості, стає м'яким на дотик і легко надається укладанню.
Підходить також для сухого та пошкодженого волосся.
Особливості Keratin Repair Conditioner:
- зволожує локони по всій довжині;
- усуває ламкість, робить волосся міцнішим та еластичнішим;
— реанімує посічені кінчики.
Комплексний догляд Keratin Repair, що містить шампунь і кондиціонер, забезпечить глибоке зволоження сухих, тьмяних локонів, захистить їх від зневоднення та втрати поживних речовин.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Рожевий
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл