Всі категорії
Додати товар

Відкрита! відновлювальна маска-кондиціонер для пошкодженого волосся dr.forhair...

800 грн -13% 700 грн
Опис

Протерла при транспортуванні, буквальна декілька мл!!!

Засіб для волосся, який можна використовувати як кондиціонер або маску, призначений для сухого, пористого і ламкого волосся, яке позбавлене блиску, плутається і має пошкодження по довжині через частого використання фена, нехтування термозахисними засобами при укладанні, регулярного фарбування та знебарвлення.

Дозволяє отримати салонний ефект в домашніх умовах, надає неймовірний блиск і зволоження без втрати об'єму, після використання волосся стає помітно більш розгладженим і еластичним, легко розчісується і укладається.

В основі – інноваційний інгредієнт у корейській б'юті-індустрії – ламелярна вода, тобто лікувальний засіб на водній основі, насичений зволожувачами, амінокислотами та білками. Йому потрібно всього кілька секунд, щоб проникнути в кутикулу волосся і вплинути на пошкоджені ділянки. Результат - більш здорове, пружне і м'яке волосся з діамантовим блиском.

Рідкий засіб для догляду за волоссям та шкірою голови містить 20 амінокислот, 5 форм гіалуронової кислоти та 4 гідролізованих білки. За консистенцією нагадує воду, яке формула активується при контакті з вологим волоссям, перетворюючись на легкий невагомий крем. Розігріваючий ефект, що виникає при нанесенні, покращує абсорбцію корисних речовин.

Маска-філер має низький рівень pH 4.2, що сприяє згладжуванню лусочок кутикули, а кондиціонують добавки і катіонні сурфактанти з позитивним зарядом мають чудовий антистатичний ефект і істотно полегшують розчісування.

Застосування: Після миття шампунем нанесіть на вимите, підсушене рушником волосся по довжині. Також допустиме нанесення на шкіру голови. Поступово нанесіть необхідну кількість на пошкоджене волосся, ніби масажуючи, а потім ретельно змийте теплою водою

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 300мл
Об'єм:
300 мл