Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Кондиціонер для волосся jasmine •100-250 ml•

297 грн
Опис

Властивості: кондиціонер для волосся – це не маркетинг, а важливий атрибут в повсякденному догляді за волоссям. Він має спеціально понижений (підкислений) рівень рН, що необхідно для правильного завершення процедури миття волосся. Справа в тому, що шампуні завжди мають більш високий рівень кислотності, через присутність ПАВів у складі для очищення волосся та шкіри голови.
Після шампуню ми маємо чисте волосся, проте для красивого та здорового волосся цього недостатньо, адже потрібно загладити лусочки волосся, щоб вони не ламались, не сплутувались та їх було легко розчесати. Цю функцію виконує кондиціонер зі спеціальним складом та рН4,5, це означає, що після його використання вам буде легко розчесати волосся, воно буде дійсно шовковистим, міцним, зволоженим та сяючим. У складі кондиціонеру природні полісахариди, екстракти рослин (екстракт лопуха, пивних дріжджів, реп’яха), молочна кислота…

Текстура: невагома, кремова, розприділяється по волоссю за секунду
Аромат: насичений, квітковий, жасмин, з сумішшю лавандових нот

Термін придатності: 6 місяців, з моменту відкриття – 3 місяці

Спосіб застосування:
Рівномірно розподіліть невелику кількість кондиціонеру швидкими рухами по всьому волоссю від середини довжини. Для сухого та пошкодженого волосся кондиціонер для волосся Jasmine можна наносити на всю довжину. Змийте водою через 2-3 хвилини. Зберігайте в сухому місці.

Кондиціонер для волосся Jasmine – невід’ємна складова догляду, якщо мова йде про розкішне, блискуче та здорове волосся. Він робить його шовковистим, полегшує розчісування, попереджує сплутування та згладжує посічені кінчики.

Інулін із топінамбуру – відомий своїми властивостями до утримання вологи, зняття статичного ефекту, кондиціонування волосся, робить волосся блискучим та сяючим.

Алое-вера має фотозахисну, зволожувальну дії, насичує шкіру голови та волосся мікроелементами.

Для аромату ми використали ефірні олії жасмину, грейпфруту та лаванди, які не лише розслаблюють, але й допомагають у відновленні волосся, укріплюють його, мають антисептичну дії.

Склад: вода, btms, фітокомплекс для росту волосся, інулін із топінамбуру, алое-вера сік, молочна кислота, ефірні олії жасмину, лаванди та грейпфруту, вітамін Е, cosgard~, міка.

~ компонент має сертифікат Ecocert
Також можете спробувати наш кондиціонер для волосся Lemon.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
user193557
user193557
Київ
Була

Схожі товари