Всі категорії
Додати товар

Двофазний кондиціонер для волосся bebak з протеїном та еластином, 160 мл

359 грн з 13 Травень - додавайте до обраного

449 грн
Опис

242101

Завдяки формулі з еластином кондиціонер відновлює пружність волосся та повертає йому життєву силу і природний блиск. Колаген ефективно запобігає ламкості та січенню, покращує еластичність, а також полегшує розчісування та укладку. Підходить для всіх типів волосся. Не містить шкідливих для здоров'я речовин.

Країна виробництва: ТУРЕЧЧИНА

Застосування
Для зовнішнього використання нанести на чисте вологе волосся по всій довжині, приділяючи особливу увагу кінчикам. Перед використанням ретельно збовтати. Також може використовуватися на сухому волоссі для надання йому більш здорового вигляду та додаткового блиску. Не потребує змивання. Підходить для щоденного використання.

Застереження
Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати при кімнатній температурі в недоступному для дітей мiсцi. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад
Вода, циклопентасилоксан, амодіметікон, віддушка, PEG-40 гідрогенізована касторова олія, полікватерній-6, кокамідопропіл бетаїн, лимонна кислота, натрію хлорид, тетранатрій ЕДТА, гідантоїн ДМДМ, цетримонію хлорид, тридецет-12, бензоат натрію, пропіленгліколь, гідролізат еластину, десамідо колаген, феноксиетанол, метилпарабен, етилпарабен, пропілпарабен, CI 42090, цитронелол, D-лімонен, ліналоол.
Стать: Жінкам

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • Другой