Всі категорії
Додати товар

Eva hair clinic keratin conditioner anti-dandruff кондиціонер від лупи з кератином e-keratin

450 грн
Опис

Кератин – це основний структурний білок волосся, який надає стрижню волосся форми та міцності. Лупа є результатом грибка Malassezia, який викликає видимі лущення, свербіж шкіри голови та випадання волосся. Зволожуючий кондиціонер проти лупи Hair Clinic eKeratin поєднує в собі потужні протиперхотні властивості пірітіону цинку і кератину, які зменшують лущення і свербіж, одночасно кондиціонуючи і підтримуючи рівень натуральних масел і вологи шкіри голови, роблячи волосся блискучим, пружним і пружним.

Кератиновий кондиціонер Eva Hair Clinic 230 мл Захисна плівка потрійної дії для волосся, що утворює будівельні блоки, кондиціонує і зберігає натуральну олію волосся, роблячи волосся блискучим, свіжим і шовковистим.

Ця нова інновація впливає на волосся і відновлює його. Вона поєднує кератин для захисту волосся з технологією потрійної дії. Кондиціонує і підтримує натуральні олії та рівень зволоження волосся, роблячи волосся блискучим, свіжим і шовковистим.

Як використовувати кератиновий кондиціонер Eva Hair Clinic: Після використання шампуню на волосся акуратно наноситься достатньо, залишають на одну-дві хвилини, потім добре промивають теплою водою.

Ваше волосся - це частина вас самих. Виглядайте якнайкраще, не втрачаючи того, що робить вас унікальним. Кератиновий кондиціонер Eva Hair Clinic: ідеальне укладання волосся. - Для глибокого зволоження та пом'якшення волосся для всіх волосся його можна використовувати як частину щоденного догляду за волоссям.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари