Всі категорії
Додати товар

Кондиціонер, що відновлює, для волосся mise en scene damage care conditioner rinse, 680 мл.

580 грн
Опис

Код 621

Мise-en-scene Damage Care Rinse - це кондиціонер, що відновлює, для волосся з цілющими маслами. Він пом'якшує і живить пасма, знімає статичну напругу, полегшує укладання та розчісування.

Активні інгредієнти

Маточне молочко. Цей компонент відновлює здоров'я волосся та шкіри голови, знімає свербіж, усуває лупу та стимулює роботу імунітету.

Олія арганії. Це масло зміцнює та відновлює ліпідний бар'єр волосся, нормалізує водний та жировий баланс, збільшує силу та густоту локонів, захищає пасма від неприємних запахів, ультрафіолету та інших зовнішніх факторів.

Лимонна кислота. Цей компонент очищає, освіжає і тонізує локони, зменшує вироблення підшкірного сала, виводить шлаки і токсини, позбавляє шкіру голову від рогового шару клітин, надає волоссю акуратного і доглянутого вигляду.

Екстракт троянди. Троянда зволожує, оздоровлює та омолоджує волосся, відбиває атаку вільних радикалів та захищає клітини від окислення.

Олія насіння соняшнику. Олія живить, пом'якшує і розгладжує локони, відновлює структуру волосяного стрижня, стимулює фолікули, докоряє ріст пасмів, запобігає їх ламкості та випаданню.

Переваги використання

Розгладжування. Використання бальзаму дозволяє змінити структуру та зовнішній вигляд пасм. Вони стають гладкішими, рівними, легкими, доглянутими, красивими і блискучими.

Оздоровлення. Кондиціонер створює оптимальну мікрофлору, нейтралізує патогенні мікроорганізми, усуває себорейний грибок, виводить зайву жирність та покращує загальний стан пасм.

Відновлення. Бальзам живить і зміцнює пасма, відновлює їх здоров'я та життєву силу, насичує природною енергією, підвищує пружність та еластичність.

Об'єм: 680 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Рожевий
Розмір:
  • 750мл
Об'єм:
750 мл