Всі категорії
Додати товар

Набір шампунь + кондиціонер для сухого волосся 300 мл, kaaral

630 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

900 грн
Опис

Шампунь дбайливо очищає і зволожує сухе волосся, зберігає природний гідроліпідний баланс. Створений на основі екстрактів ромашки, олії насіння солодкого мигдалю і протеїнів рису. Має заспокійливу і антисептичною дією. Живить волосся по всій довжині, надаючи м'якість і чудовий блиск. Екстракт ромашки має протизапальну, протиалергічну, пом'якшувальну, знеболюючу, зволожуючий, регенеруючу, заспокійливу і ранозагоювальну дію. До складу шампуню Kaaral Purify Hydra Shampoo входить мигдальне масло – сильний зволожуючий компонент, який сприяє нормалізації гідроліпідного обміну шкіри і застережливий крихкість і ламкість локонів під впливом вільних радикалів. Протеїни рису обволікають волосся невідчутним бар'єром, який розгладжує кутикулярний шар локонів і запобігає швидку дегидрацию, навіть при частому застосуванні термоинструмента для сушки і укладання. Екстракт ромашки заспокоює шкіру голови, знімає роздратування і надмірну сухість, вітамінізує. Продукты серии не содержат парабенов, силиконов, глютена и минеральных масел. Подходит для ежедневного ухода в домашних условиях.

Увлажняющий кондиционер для сухих волос Hydra. Его нежная формула обогащена маслом сладкого миндаля и экстрактом риса для питательного и увлажняющего действия. Оливковое масло придаёт мягкость и блеск по всей длине, оставляя волосы увлажненными, мягкими и легко расчесываемыми.
Способ применения: Нанести после применения шампуня на влажные волосы, деликатно массируя, оставить на 2 минуты а затем перейти к ополаскиванию.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
iloveyouuu
iloveyouuu
38% виконаних замовлень
Була

Схожі товари